De Doula's

…voor jouw allermooiste herinnering!

 

contact met de doula's

De Doula's

…voor jouw allermooiste herinnering..

Wij wensen iedere vrouw een doula! Met als doel; een fijne start voor onze nieuwe generatie.

contact met de doula's
Twee doula’s, één visie

Mandy en Vivienne waren beide werkzaam als actieve doula’s in hun eigen praktijk. Vanuit een behoefte naar verbinding en de overtuiging dat we samen complementaire zorg kunnen bieden, zijn we begin 2019 samen verder gegaan als doula-duo De Doula’s.

Wij maken vrouwen graag bewust over de impact van de geboorte-ervaring op het leven en een gezin. Een zorgzame professional toevoegen aan je geboorteteam die aan jouw kant staat, is een cadeau aan jezelf en aan je partner! Wat jouw situatie ook is, hoe en waar je ook wilt bevallen, wij stemmen elke begeleiding af op jouw persoonlijke behoeften om de geboorte van je kindje tot jouw allermooiste herinnering te maken.

Sinds eind 2021 versterkt Joyce ons team van De Doula’s. Zij werkt samen met ons als duo-doula tijdens de persoonlijke ondersteuning van onze cliënten. Ook met Joyce in ons team blijft het voor onze cliënten,  1 vaste doula tijdens je zwangerschap en altijd een vertrouwde doula bij je bevalling.

Het beeldmerk van De Doula’s – de icosaëder met haar geometrische vorm – staat voor beweging en verandering. Ze stelt je in staat om meer in contact te komen met je gevoel, meer terug te trekken in je zelf en contact te maken met je oer-wijsheid. Dit is waar ons hart ligt als doula. Wij bekrachtigen jou in dit innerlijke proces tijdens de zwangerschap, bevalling en het prille moederschap. Alles is er al, wij faciliteren en ondersteunen jouw weg hier naartoe.

 

SO, KEEP CALM & HIRE DE DOULA’S!

 

Wil jij steun tijdens jouw zwangerschap ervaren, op een positieve manier, en met vol vertrouwen samen met je partner de bevalling in? Persoonlijke en mindful begeleiding, toegespitst op jullie situatie is wat wij bieden.