Hypnobirthing

Vanuit ontspanning en verbinding je kindje verwelkomen. Bereidt je samen voor op een mooie en intieme ervaring: de geboorte van je kindje. 

hypnobirthing & doulabegeleiding
Hypnobirthing

Bereid je samen voor op een mooie en positieve ervaring: de geboorte van je kindje. Behoud meer regie op je bevalling door deze mentale voorbereiding.

hypnobirthing & doulabegeleiding
Ontspannen en positief bevallen met Hypnobirthing

  • Met meer vertrouwen en minder angst de bevalling in.

  • Mentale voorbereiding voor meer regie tijdens de bevalling

  • In verbinding met elkaar bevallen

  • Bevallen doe je samen; een belangrijke rol voor de partner!

  • dé praktische en originele Nederlandse cursus Hypnobirthing (1-daagse of 2-dagdelen cursus)

Wil je tijdens je zwangerschap ook graag meer vertrouwen en handvaten krijgen voor je bevalling, en je partner een meer betrokken rol geven? Volg samen met je partner deze cursus en geniet van de ontspanning en leerzame oefeningen. Bereid je voor op een mooie en positieve ervaring: de geboorte van jullie kind. 

Deze praktische hypnobirthing cursus zit vol met mentale voorbereidingstechnieken voor een liefdevolle bevalling. De oefeningen worden persoonlijk gemaakt op jullie situatie en zijn daarom extra krachtig. Niets moet en jullie kiezen zelf waar jullie je prettig bij voelen. Samen stilstaan bij de geboorte van jullie kindje kan in het dagelijkse leven een uitdaging zijn en deze cursus geeft jullie de ruimte om hier volop mee bezig te zijn. Het draait even alleen om jullie en jullie kindje.

Laat je twijfels of zorgen gaan en gebruik de ‘mind-tools’ om je sterk, zeker en positief te voelen. Leer ook hoe je de pijn kan verminderen. Leer meer te ontspannen tijdens deze hypnobirthing cursus, welke wordt ondersteund met lesfilmpjes, hypnobirthing-luistersessies en het cursusboek. 

Mandy en Vivienne zijn beide gecertificeerd Hypnobirthing-docentes. Ze geloven in de technieken en zien de zeer positieve resultaten. Zeker ook in combinatie met doula-begeleiding. Beide geven alleen prive-cursussen bij jullie thuis, zodat jullie de cursus krijgen die persoonlijk is en perfect bij jullie situatie past. Heb je interesse om Hypnobirthing te leren, neem dan contact op via ons contactformulier.

Wil je doula-begeleiding en een Hypnobirthingcursus bij ons volgen, zie het ‘doula pakket’ voor de prijs met pakketkorting. Een losse cursus volgen kan natuurlijk ook. Meer informatie over onze cursus en de prijs vind je op muchamama.nl.

Voordelen van bevallen met Hypnobirthing

Ontspanning

fysieke en mentale rust tijdens de bevalling

Positieve mindset

 met vertrouwen je bevalling tegemoet

Minder complicaties

meer kans op een natuurlijke bevalling en sneller herstel na de geboorte

Meer over Hypnobirthing

Of boek hier direct een prive-cursus van Mandy of Vivienne