Mandy Brummel

 

‘Mandy is een warme en toegankelijke persoonlijkheid en Doula. Ze heeft passie voor haar vak en liefde voor haar werk. Dit is wat ons verbindt. Als Mandy over haar cliënten, bevallingen en geboortewerk spreekt begint ze te stralen. Ze voelt cliënten goed aan en zet zich 100% in voor een positieve geboorte-ervaring, elke keer opnieuw. Professioneel en altijd vol respect voor de ander!’ ~ Vivienne

Over de Doula's

Mandy Brummel

 

‘Mandy is een warme en toegankelijke persoonlijkheid en Doula. Ze heeft passie voor haar vak en liefde voor haar werk. Dit is wat ons verbindt. Als Mandy over haar cliënten, bevallingen en geboortewerk spreekt begint ze te stralen. Ze voelt cliënten goed aan en zet zich 100% in voor een positieve geboorte-ervaring, elke keer opnieuw. Professioneel en altijd vol respect voor de ander!’ ~ Vivienne

Over de Doula's
Doula Mandy

Hoi, ik ben Mandy, trotse moeder van Denn. Samen met mijn gezin woon ik in Wehl (Doetinchem). Toen ik in 2015 tegen alle verwachtingen in zwanger bleek, kon ik mijn geluk niet op. Mijn zwangerschap werd voor mij een reis naar binnen. Al mijn onzekerheden en verlangen werden blootgelegd en ik voelde een diepe connectie met mijn kindje. In deze bijzondere periode bereide me heel bewust voor op de komst van ons kindje. De bevalling vond ik echt geweldig. Alle lagen die werden blootgelegd en een nieuwe kant van mezelf vond ik hierin. Er heerste rust en harmonie en ik was omringt door lieve mensen die vertrouwen hadden in mij, mijn lichaam en mijn baby. Dit gaf mij het vertrouwen om los te laten en mee te gaan in het proces en ik voelde me krachtiger dan ooit. Met een liefde en blijvende fascinatie voor het prille begin, ben ik werkzaam als profesioneel geboortewerker. Ik geloof dat een moeder de belangrijkste persoon is in het leven van haar baby. Hoe zij zich voelt is belangrijk, voor haarzelf en haar (ongeboren) kind. De basis van onze ontwikkeling (fysiek, mentaal en emotioneel) begint echter in onze eerste levensjaren. Dit is dan ook mijn drijfveer als doula en geboortewerker.

 

Jouw geboortereis

Tijdens je zwangerschap leg je de fundering van vertrouwen naar je bevalling toe. Hier kom je al jouw vragen, onzekerheden en verlangen tegen. Door hier bewust aandacht aan te geven, kun je loslaten wat je niet (meer) nodig hebt en laten groeien wat het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je kindje versterkt. Met liefde en aandacht loop ik mee tijdens jouw reis. Ik beantwoord je vragen en geef je informatie waarmee jij jouw eigen keuzes kan maken, in wat belangrijk is voor jou! Alles afgestemd op jou; jouw tempo en jouw behoefte – met als rode draad de connectie met jezelf, je kindje en je partner. Alles is er al, het hoeft alleen gezien en gevoeld te worden.

 

Jouw bevalling

De geboorte van je kindje is een van de meest magische en impactvolle momenten in je leven. Hoe jij je voelt tijdens je bevalling maakt een groot verschil op het verloop hiervan, maar ook hoe je later terugdenkt aan deze bijzondere gebeurtenis. Hoe je bevalling ook verloopt, ik zal je vanuit liefde ondersteunen, draag zorg voor verbinding in de ruimte en help je herinneren aan je eigen innerlijke kracht. Alles zit al in je! Daar waar jij je veilig en gesteund voelt, kun jij beter luisteren naar jouw eigen stem. Als Doula ben ik er voor jou – en je partner, zodat het echt jouw/jullie geboortereis wordt waar je trots en vol liefde op terug kunt kijken.

Liefs Mandy

 

 

 

Samen met collega doula Vivienne Schenk startte Mandy begin 2019 hun duo-praktijk, De Doula’s. Hier zetten zij hun gedeelde passie en visie in om persoonlijke en professionele ondersteuning te bieden aan zwangeren, en hun partner.

Mandy’s bio

Opleidingen en bijscholingen

– Gecertificeerd Doula

– Gecertificeerd Hypnobirthing docente

– Docent en mentor bij Doula opleiding In Bloei, Rotterdam / Arnhem

– Regiocoördinator NBvD Doula’s Gelderland

– Actief lid van NBvD(Nederlandse Beroepsvereniging van Doula’s)

– Gecertificeerd Hormoon Factor Trainer

– Eigenaar ‘Mama Support’

– Doula opleiding In Bloei, te Rotterdam (2017)

– HypnoBirthing Nederland docenten opleiding, The Mongan Methode (2016)

– Hypnobirthing docenten opleiding Mucha Mama (2019)

– Postpartum Doula Network (2017)

– ProDoula Postpartum & Infant Care (2018)

– Spinning Babies (2017/2018)

– Dunstan Babytaal docentenopleiding (2016)

– Div. symposia, workshops in geboortwerk & mindfulness (2016-heden), oa:

  • Congres ‘ Expanding Normal Birth’ 2018
  • Less is More ‘Oxytocin’, symposium 2018

– Theta – opleiding voor geboortewerkers (2019)